ESTUDI TREBALLS RECONEIXEMENTS

Edifici d'habitatges amb aparcament a Palma

  • Número de referència: 0901
  • Desenvolupament del projecte: 2009-2012
  • Superfície construcció: 478 m2

  • Arquitectes: Alfons Romero Amengual
  • Col·laboradors: Arabella García López i Adrià Talens Mateu
  • Arq. Tècnic: Fernando Hernández
  • Constructora: Ignacio Pérez Duarte i Valens Durán SL

El projecte, treballat en secció com un petit trencaclosques, pretén dotar cadascuna dels habitatges d'una relació amb un espai exterior privat (terrasses) deixant així el pati a sud pel dúplex més gran i dues terrasses a nord pels dos dúplex petits. La composició de les façanes es realitza mitjançant uns grans marcs que envolten diversos conjunts de finestres i preserven al màxim (a la façana sud) la privacitat limitant les visuals entre les diferents unitats. D'altra banda la composició interna d'aquests marcs es deixa a un esquema d'escaquer on les persianes corredisses donen variabilitat al conjunt. En planta baixa es desenvolupa un programa d'aparcament convencional.