ESTUDI TREBALLS RECONEIXEMENTS

QUI SOM

ALFONS ROMERO AMENGUAL

Arquitecte per la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ) a l'any 1998, Arquitecte Técnic per l'UIB (Universitat de les Illes Balears) l'any 2009. Ha desenvolupat la tasca d'arquitecte, des de l'inici immediat de la seva carrera, a empreses tan diverses com professor de disseny a diverses escoles, arquitecte avaluador del projecte europeu Urban, redactor de múltiples articles a la revista D-P, o actualment vocal de cultura i patrimoni de la demarcació de Mallorca del COAIB (Col•legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears), combinat amb gran diversitat d'obres d'edificació que van des de habitatges (unifamiliars i plurifamiliars) a equipaments (públics i privats), reformes, i rehabilitacions d'elements catalogats.

ARABELLA GARCíA LÓPEZ

Arquitecta per la ETSAB (escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ) a l'any 2008. Ha col•laborat al departament de projectes de la ETSAB en la línia d’investigació de l’arquitectura en el medi ambient històric i social; i a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya) en el fons de la forma urbana catalana. Actualment col•labora com Arquitecta a l’estudi d’Alfons Romero.

ADRIÁN TALENS MATEU

(1987) Estudiant d'Arquitectura en la ETSAB (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona). Col•laboracions en el desenvolupament de projectes bàsics i de execució en estudis d'Arquitectura des del 2006 fins a data d'avui, així com diverses gestions i configuracions informàtiques.

MIREIA CABANÍ MASSIP

Arquitecta per l'ETSAB l'any 1999. El projecte final de carrera d’un edifici per amateurs de teatre pel Campus de Lleida, obté el segon premi Dragados de Catalunya. Beca a l’Ecole d’Architecture de la Villette de Paris i treballa a una agencia d'urbanisme i participa a l’estudi d’espais escenogràfics per a Peter Brook al Teatre de Bouffes du Nord. Beca pel curs sobre teatre i espais reutilitzables a Barcelona, dirigit per Enric Miralles. Desde 1993 al 2001 treballa a diversos estudis de bon nivell professional. Ha estat professora a una escola de Disseny d’assignatures diverses, destacant Projectes Efímers. Actualment realitza projectes d'edificació a Catalunya i Balears des de l'estudi Dúctil de disseny gràfic i arquitectura juntament amb Damià Rotger Miró on desenvolupen identitats corporatives, disseny editorial, arquitectura, muntatge d'exposicions, webs i tipografia.

CARME AGUILÓ MORA

Arquitecte tècnic per la EUPB (Escola Universitària Politècnica de Barcelona). Professora de disseny gràfic impartint maquetació durant dos anys i desde el 1996 treballant en el mon de la construcció. Les tasques professionals principals han estat direcció de l'execució material en obres d'edificació ben diverses i d'àmbit públic i privat, estudis i coordinacions de seguretat i salut, confecció de pressupostos i control pressupostari, així com col•laboracions directes per altres professionals tant a nivell de projecte com a peu d'obra.

NATALIA CANDANEDO ABUICHAIBE

Arquitecta por la USB (Universidad Simón Bolívar -Venezuela) año 2003. En el 2007 adquiere la titulación homologada en España. En la ETSAB, consigue una beca en 2001 como estudiante visitante; posteriormente se especializa en "Forma Urbana y Territorio" y "Ciudad, Espacio y Cultura". Posteriormente realiza el Master, "Aproximaciones a la Arquitectura desde el medio ambiento histórico y social". Desde el año 2005 cursa estudios de doctorado en el departamento de Proyectos Arquitectónicos (ETSAB) donde consigue el Diploma de Estudios Avanzados (DEA). En el hábito laboral ha desarrollado proyectos básicos y de ejecución en varios estudios de arquitectura.

EVA AMENGUAL RIQUELME

Técnic Superior en Desenvolupament i Aplicació de Projectes de Construcció per el IESP de Mallorca. Ha desenvolupat la seva tasca professional a distintes empreses dins l'àmbit de la construcció i també dins l'àmbit del mercat immobiliari. Actualment cursant Enginyeria de l'Edificació a la UIB. (Universitat de les Illes Balears)

JOAN ANTICH DALMAU

Joan Antich Dalmau (1972). Diplomat en Ciències Empresarials per la U.I.B. Dedicat a l'administració d'empreses des de 1996. Ha desenvolupat i implementat sistemes de informació per a la gestió, de diverses empreses, així com a les eines informàtiques necessàries per a portar-los a terme.

BIEL LLABRÉS COAMALA

Arquitecte per la ETSAB (escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ) a l'any 2000. Ha desenvolupat la tasca d'arquitecte , des de l'inici immediat de la seva carrera, com a col•laborador dels estudis d'arquitectura de Claudi Carmona, Alfons Romero, Vicenç Mulet i Marcos Alabern. Al mateix temps ha anat desenvolupant les seves pròpies obres d'edificació al seu estudi conjuntament amb l'arquitecta Catalina de Juan i que van des d'habitatges (unifamiliars i plurifamiliars) a equipaments (públics), reformes, i rehabilitacions d'edificis al centre històric de Palma.

DAMIÀ ROTGER

Diplomat en Comunicacions i Publicitat per Blau Escola de Disseny, Palma de Mallorca. Ha realitzat dos Postgraus: en Disseny de la Identitat Corporativa a l'Escola Elisava (Universitat Pompeu Fabra), Barcelona, i en Tipografia de la creació la Lletra a la Maquetació l'escola Eina, Barcelona. Ha guanyat dos premis LAUS de disseny groc i alguns dels seus treballs han estat seleccionats per a publicacions de prestigioses editorials. Professor de Projectes i Fotomecanica en Comunicacions i Publicitat a Blau Escola de Disseny, Palma de Mallorca. Soci fundador, juntament amb Mireia Cabaní de l'estudi Dctil. Aquesta web s'ha dissenyat amb la collaboració de Nacho Lambertini.